API Support og Programmering

SUPPORT | Vælg den rette support til dit behov

Uniconta API support

Vores team i Indien, der til hverdag arbejder med Uniconta API’et, overtager de fleste af supportopgaverne på Uniconta API. Enkelte opgaver bliver løst i Danmark, men udgangspunktet er Indien. Man kan derfor ikke forvente, at opgaver indsendt efter kl. 12.00, vil blive kigget på før tidligst næste dag.

Fremover skal alle supportspørgsmål på Uniconta API fremsendes på engelsk. Det gælder også eventuelle skærmbilleder eller lignende dokumentation.

Alle supportspørgsmål skal indsendes på denne supportformular: Uniconta API support

Vær opmærksom på, at al support på Uniconta API faktureres efter gældende timepriser.

For slutkunder er prisen 1.300,00 DKK excl. moms pr. påbegyndt time.
   For Uniconta Partnere henvises til prislisten på Uniconta Partner Portal.

Link: Uniconta API supportformular (engelsk)

Uniconta programmering

Vi har indgået samarbejde med både eksisterende Uniconta Partnere og nye partnere, der alle kan tilbyde programmeringsydelser på Uniconta.
Uniconta A/S har ingen forretningsmæssig involvering, så alle aftaler er mellem Jer og den enkelte samarbejdspartner nedenfor:

Concept Data a/s

Kim Lind
Rosenholmvej 13
7400 Herning
Tlf.: 97 26 99 88

Endsearch ApS

Nicolai Stoltt Hillstrøm
A.P. Møllers Allè 9B
2791 Dragør
Tlf.: 70 28 92 89

ITvision

Steen Jepsen
Elværksvej 18
8464 Galten
Tlf.: 28 45 51 16

Korup IT

Michael Mortensen
Anemonevænget 4
5200 Odense V
Tlf.: 51 41 28 06

Level11

Benjamin Øe
Tobaksgården 3
8700 Horsens
Tlf.: 21 37 28 32

Uni-Soft ApS

Torben Hem
Sundsholmen 5
9400 Nørresundby
Tlf.: 20 20 24 94