Uniconta Support formular

Retningslinjer for support henvendelser

1. Kun ét spørgsmål pr. formular, da vi herved kan håndtere alle henvendelser mest effektivt

2. Skriv en klar overskrift med angivelse af, hvad og hvor det drejer sig om, så kan vi hurtigere tildele den internt

3. Sørg for altid at angive firma-id, så vi hurtigt kan identificere det pågældende regnskab

4. Medsend hele Uniconta skærmbillede(r) og tryk F12. I alle tilfælde er det en hjælp for os, hvis man medsender hele Uniconta skærmbilledet(r). Lad være med at klippe idet. Derudover er det en fordel, hvis man trykker F12, og så laver printscreen. Så får vi et helt præcist billede af, hvor i Uniconta fejlmeddelelsen er relateret til.

Telefonisk kontakt

Ved telefonisk kontakt, sørg da for at have hentet eller aktiveret Team Viewer inden du ringer. Du kan hente Team Viewer her.

Supportpriser

Der ydes ikke gratis support på alle Uniconta moduler. Se gældende Uniconta supportpriser: Uniconta prisliste

System status

Husk at du kan tjekke system status her: System status

Support formular

Firma-id findes i den øverste bjælke i applikationen, efter du har logget ind

171615Andre

12 or laterAndre

Fejl: Bemærk vi ikke supportere ældre versioner

ØkonomiDebitorKreditorLagerProjektCRMFirmaVærktøjerKonverteringsværktøjRapportgeneratorDashboardSalgsordreIndkøbProduktionAnlægBankafstemning (AutoBanking)Uniconta Web (browser version)

Upload AppAssistant AppAuthenticator AppWork AppUniconta Web (browser version)

Flytning af regnskab til Univisor (revisor)

Ønsker man at Uniconta A/S skal foretage flytningen af et eller flere regnskaber over til en Univisor, skal man udfylde denne formular: Flytning af regnskab. Regnskabet overgår dermed til et kunderegnskab, hvor det kun er Univisor, der har adgang.

Flytter man selv regnskab

Flytter man selv regnskabet ved at skifte ejer på regnskabet, kan man gøre det gratis. Læs mere: Overdrag firma til Univisor
Her skal man også huske at opsige abonnementet. Dette skal ske her: Opsigelse af Uniconta abonnement