Forhandleradgang

Hvem har adgang til mit regnskab?

Når man nu kører sit økonomisystem i skyen, hvem kan så egentlig se mine data:

  • Som udgangspunkt, kan alle, som du selv tilknytter via ”Administrer brugere”, se dit regnskab
  • Har du tilknyttet en revisor, så kan alle revisorens medarbejdere se dit regnskab
  • Hvis du er tilknyttet en forhandler, så kan alle forhandlerens medarbejdere se dit regnskab
  • Endelig kan Uniconta’s supportafdeling også se dit regnskab.

Hvordan kan jeg begrænse denne liste?

Hvis man kun vil have, at en enkelt medarbejder hos sin revisor må se regnskabet, så skal man i ”Firmaoplysninger” fjerne sin revisor. Derefter skal man få det login-Id, som den medarbejder hos revisoren har, og så tilknytte ham via ”Administrer brugere”.
Hvis man ikke ønsker at andre hverken forhandler eller Uniconta support skal kunne se sit regnskab, så skal man fjerne fluebenet ”Forhandler adgang” i Firmaoplysninger. Her gælder det samme som ved revisorerne. Hvis man ønsker at en enkelt medarbejder hos forhandleren eller Uniconta Support, skal kunne se ens regnskab, så tilknytter man den person i ”Administrer brugere”.

Tæller forhandler og revisor som brugere?

Giver man en person hos sin revisor og/eller forhandler adgang til ens regnskab via ”Administrer brugere”, tæller disse ikke som betalende brugere. Disse personer servicerer kunden og man bliver derfor ikke ”straffet” for, selektivt at give denne type brugere adgang til at se ens regnskab.

Hvad sker der, når man skifter ejerskab?

Hos rigtig mange kunder har Uniconta partneren brugeradgang på Uniconta-installationen ved opstart, konfigurering og eventuel konvertering fra et andet system, for at sikre at kunden kommer rigtigt i gang. På et tidspunkt skal ejerskabet overdrages til kunden, og her skal man være opmærksom på at give den eller de personer hos Uniconta Partneren adgang.

Opsætning

Selve administrationen foregår under Firmaoplysninger, samme sted som man giver sin revisor adgang:Privathed

Hvis man fjerner ovenstående flueben, så er der kun de personer, der er defineret i ”Administrer bruger”, der kan se regnskabet.

Top