Om os

Bygget på mere end 35 års erfaring

Uniconta A/S er stiftet af Erik Damgaard.

Erik Damgaard er software udvikler og grundlæggeren af Uniconta A/S og ERP-systemet af samme navn. Hans 30 års erfaring i udvikling af bl.a. det globalt anerkendte ERP-system – den velkendte Dynamics AX – flagskibet hos Microsoft, samt arkitekt bag det meget udbredte danske C5-økonomisystem, etablerer ham som en af de mest ansete eksperter på sit felt indenfor ERP og økonomisystemer.

I 2002 erhvervede Microsoft hans software til at blive en central del af Microsofts sortiment af ERP- og business-applikationer.

Et af Erik Damgaards vigtigste mål med at udvikle software er, at gøre det let tilgængeligt og enkelt for brugeren, samtidig med at opretholde den høje teknologiske udvikling og forretningsfunktionalitet.

Derfor er ERP-systemet Uniconta bygget på et enkelt system, der omfatter alle væsentlige redskaber og centrale funktioner i et ERP eller økonomisystem indenfor en moderne brugerdefineret Microsoft for- og back-office arkitektur.

En kombination af softwareudvikling og en kommerciel forståelse for systemarkitektur, gør Uniconta til den revolutionerende nye løsning indenfor ERP systemer og økonomistyring.

FÅ MERE INSPIRATION

Se flere video’er: Uniconta videoside

Vil du vide mere?

Vil du gerne vide mere om Uniconta, hvordan du enkelt og nemt skifter fra dit nuværende økonomisystem eller ønsker en online præsentation, så kontakt os.
Vi anvender kun dine data til at kontakte dig.